7 g szárazélesztõ, 20 dkg rétesliszt, 20 dkg fehér rozsliszt, 2 púpozott evõkanál búzacsira, 2 evõkanál olaj, 1 kiskanál cukor, 1 kiskanál só, 2,5 dl langyos víz. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a kis sütõedénybe töltjük, és a tésztát francia kenyér (FRENCH BREAD) programon megsütjük.
Búzacsírás kenyér
2007.10.07. 16:22 kenyersutesotthon
Szólj hozzá!
Címkék: búzacsíra búzacsírás kenyér
A bejegyzés trackback címe:
https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr30189136
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek