Hirdetés

Hirdetés

Utolsó kommentek

  • Franci1969: üdv, rendszeresen sütök kenyeret, de a burgonyáshoz bl80-at. átlagos boltokban, szupermarketekben... (2012.02.28. 08:22) Burgonyás Cipó
  • llaci56: @milakfeco: Na igen... Igazad van. (2011.10.20. 14:34) Fehér kenyér vs barna kenyér
  • Biopék: @gaveronika: Nehezen tudok erre válaszolni, mivel én még géppel nem sütöttem. Ha rászánod az időt,... (2011.04.23. 19:52) A siker titka: a sikér
  • gaveronika: Kedves biopék! Mitől van az, hogy a gépben sütött kenyerem nagyon morzsálódik? gaveronika (2011.03.10. 14:15) A siker titka: a sikér
  • cirokamiroka: Kedves biópék, két kéredésem lenne: 1. nem kevés a fent leírt kelesztés ideje? 2. Leírnád a teljes... (2011.01.26. 12:36) Varázslatos biokenyér
  • Utolsó 20

Linkblog

Kenyér lisztérzékenyeknek

2007.10.08. 08:44 kenyersutesotthon

Hozzávalók:

7 g szárazélesztõ vagy 2, 5 dkg friss élesztõ, 25 dkg gluténmentes kenyérliszt, 5 dkg burgonyapehely, 1 tojás, 2 evõkanál tejpor, 1 evõkanál olaj, 1 kiskanál cukor, 1 kiskanál só, 4 dl langyos víz. A kenyérsütõ gép kis edényébe töltjük a hozzávalókat. WHITE BREAD programon megsütjük úgy, hogy az oldalsó szabályozó DARK (sötét) álláson legyen. A megsült kenyeret vegyük ki a gépbõl, különben nyúlóssá válik.


A lisztérzékenységről egy korábbi cikkemben olvashatsz.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kenyérreceptek lisztérzékenység gluténmentes liszt

A bejegyzés trackback címe:

https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr37189764

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Visite el siguiente sitio de Internet 2017.12.16. 07:15:05

Free Pub (borlap) bemutatkozás - A Borrajongó

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása