Hozzávalók:
1 tk száraz élesztő 360 g búzaliszt 240 g rozsliszt 2 tk só 1 tk cukor 50 g pirított hagyma 200 ml iró 180 ml víz A hagymát a hangjelzéskor adjuk a tésztához. Program: fehérkenyér, barnítási fokozat: médium.
Hozzávalók:
1 tk száraz élesztő 360 g búzaliszt 240 g rozsliszt 2 tk só 1 tk cukor 50 g pirított hagyma 200 ml iró 180 ml víz A hagymát a hangjelzéskor adjuk a tésztához. Program: fehérkenyér, barnítási fokozat: médium.
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Utolsó kommentek