Hirdetés

Hirdetés

Utolsó kommentek

  • Franci1969: üdv, rendszeresen sütök kenyeret, de a burgonyáshoz bl80-at. átlagos boltokban, szupermarketekben... (2012.02.28. 08:22) Burgonyás Cipó
  • llaci56: @milakfeco: Na igen... Igazad van. (2011.10.20. 14:34) Fehér kenyér vs barna kenyér
  • Biopék: @gaveronika: Nehezen tudok erre válaszolni, mivel én még géppel nem sütöttem. Ha rászánod az időt,... (2011.04.23. 19:52) A siker titka: a sikér
  • gaveronika: Kedves biopék! Mitől van az, hogy a gépben sütött kenyerem nagyon morzsálódik? gaveronika (2011.03.10. 14:15) A siker titka: a sikér
  • cirokamiroka: Kedves biópék, két kéredésem lenne: 1. nem kevés a fent leírt kelesztés ideje? 2. Leírnád a teljes... (2011.01.26. 12:36) Varázslatos biokenyér
  • Utolsó 20

Linkblog

A lángos kenyér?

2007.10.03. 12:53 kenyersutesotthon

Történet

home

"Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma"

ismerős? ��� igen, ez ismerős!

A lángos kenyér�
A lángos kenyértészta�
A lángos kenyértésztamaradék�

A kenyér a táplálkozásunk lényeges alkotórésze és világszerte a legalapvetőbb élelmiszerek közé tartozik. Minden ország, minden tájegység rendelkezik a saját receptekkel és specialitásokkal.
Ami a pizza Olaszországban, bliní, burek és pilmeni Oroszországban, az a lángos Magyarországon.
A kenyérsütésnél mindig maradt a dagasztóteknő szélén egy darabka kelt tészta.
� kár volna eldobni �..
����� csináljunk belőle valamit ����.. hát, valahogy így alakult ki a lángos.
(a2.grocceni)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr38184573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása