MIT TUDNAK A GÉPI PÉKEK?
A magyar piacon kapható különféle kenyérsütők (Bomann, Severin, Nethaus, Clatronic, Morphy Richards) igencsak hasonló programokkal rendelkeznek. Mindegyikükkel süthető fehér vagy teljes kiőrlésű kenyér, valamint kalács, továbbá használhatók - például pizzákhoz - pusztán dagasztásra is. Egy ilyen géppel általában 75 dkg, vagy 1 kg tésztát lehet egyszerre feldolgozni. Némely sütőnél a programok egy részét több súlybeállítással is lehet működtetni - ezzel az egyes munkafázisok idejét módosíthatjuk néhány perccel -, hozzáigazítva azokat a tészta súlyához. A liszt (keverék esetén a legnagyobb mennyiségben felhasznált) kiőrlésétől függően kell választani a fehér vagy barna kenyerekhez való sütőprogramok közül. (Ezek eltérő dagasztási, kelesztési időtartamokkal dolgoznak.) Valamennyi berendezésnél állítható a sütés erőssége is, ehhez rendszerint világos, közepes és sötét színbeállítási lehetőséget kínálnak.
(csomópont.hu)
Kenyérsütőkről kenyérsütőknek
2007.10.09. 18:35 kenyersutesotthon
Szólj hozzá!
Címkék: kenyérsütő gépek
A bejegyzés trackback címe:
https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr30191497
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek