Fahéjas kalács
Hozzávalók:
(adagolási sorrendben)
3 dl langyos tej (1 és 1/3 adagolópohár)
45 dkg finomliszt (3 db teli adagolópohár)
2 kis mérő instant élesztő (Egy 11 g-os csomag fele)
1 egész tojás
1 evőkanál tejföl
2 csapott evőkanál margarin
3-4 evőkanál kristálycukor
Külön keverőedényben 2 evőkanál kristálycukorhoz adunk 1 teáskanálnyi őrölt fahéjat.
Alaposan összekeverjük, majd egyenletesen eloszlatjuk az eddig összeadott hozzávalókon.
Kalácsprogrammal és világos színnel ajánlott sütni.
Jó étvágyat!
Fahéjas kalács (nyamm...)
2007.10.01. 20:18 kenyersutesotthon
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr51182825
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek