Hozzávalók:
35 dkg liszt (kb. 30 dkg Mantler és 5 dkg Finax liszt keveréke)
4 dl tej (langyos)
1 egész élesztő (por)
2 teáskanál só, cukor (ízlés szerint)
1 tojás
A sütőformát először is kiolajozzuk, ebbe beleöntjük a meglangyosított tejet, a lisztkeveréket, a tojást, illetve az élesztőt, sót, cukrot és 2óra 20 perces programot választva megsütjük.
Gluténmentes kenyérrecept
2007.10.02. 17:51 kenyersutesotthon
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr81183785
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek