1 1/2 kiskanál (3 g) szárazélesztõ, 30 dkg rétesliszt, 7 dkg (1 pohár) burgonyapehely, 1 kiskanál só, I kiskanál cukor, 3 dkg vaj, 3 dl langyos víz, egy csipet aszkorbinsav. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében a gép kis sütõedénybe töltjük. A kenyérsütõt francia kenyér (FRENCH BREAD) programra állítjuk be.
Burgonyapelyhes francia kenyér
2007.10.07. 16:19 kenyersutesotthon
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr25189129
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek