Hozzávalók: 75 dkg kenyérhez
20 dkg Rozskenyér keverék
5 dkg Falusi fehér kenyér alapkeverék
30 dkg sima liszt /BL55/
2 ek. olaj
1 dkg élesztő
3 dl víz
Fehérkenyér (Weissbrot) programon (kb. 3:40 órás) sötét színnel süssük! Nagyon finom, szép szerkezetű kenyér.
Rozsos kenyér
2007.09.28. 14:25 kenyersutesotthon
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr83179736
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek