Hirdetés

Hirdetés

Utolsó kommentek

  • Franci1969: üdv, rendszeresen sütök kenyeret, de a burgonyáshoz bl80-at. átlagos boltokban, szupermarketekben... (2012.02.28. 08:22) Burgonyás Cipó
  • llaci56: @milakfeco: Na igen... Igazad van. (2011.10.20. 14:34) Fehér kenyér vs barna kenyér
  • Biopék: @gaveronika: Nehezen tudok erre válaszolni, mivel én még géppel nem sütöttem. Ha rászánod az időt,... (2011.04.23. 19:52) A siker titka: a sikér
  • gaveronika: Kedves biopék! Mitől van az, hogy a gépben sütött kenyerem nagyon morzsálódik? gaveronika (2011.03.10. 14:15) A siker titka: a sikér
  • cirokamiroka: Kedves biópék, két kéredésem lenne: 1. nem kevés a fent leírt kelesztés ideje? 2. Leírnád a teljes... (2011.01.26. 12:36) Varázslatos biokenyér
  • Utolsó 20

Linkblog

Közvéleménykutatás!!!!!!!

2007.10.07. 08:47 kenyersutesotthon

Sziasztok!
Nagyon örülnék, ha véleményeznétek az eddig itt olvasott dolgokat. Kíváncsi lennék, ki-miért jár vissza az oldalra, és arra is, hogy új látogatóként mi fog meg benneteket.
Szeretném tudni, kinek mi tetszik, kinek mi hiányzik, miről szeretnétek még bővebben olvasni, tájékozódni. A tartalmak ettől függetlenül is folyamatosan fognak bővülni, de szívesebben koncentrálnék azokra a területekre, amelyekre nagyobb az igény.
Előre is kösz az őszinteséget!
Kriszta

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr57188734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Varga Krisztina 2007.11.26. 15:33:21

Szia Kriszta! Most találtam ezt az oldald és nagyon tetszik!, meg vagyok nagyon elégedve! Ugyanis, már egy ideje teljes kiölésű lisztel készíthető kenyér receptet keresek, az egészséges ételek fogyasztása címén, de idáig ilyet még nem találtam, ahhol fehérliszt(ami hizlal és talán nem is egészséges) nélkül is írtak volna receptet. Sőt, itt sokféle leírás is akad, amit jó tudni! Hálás köszönetem!
Tisztelettel: Varga Krisztina

hegyi kecske 2009.03.05. 12:34:42

Sziasztok! Nagyon tetszik mindaz amit a kenyérről leírtatok.Szeretnék egy két házi kenyér receptet is látni az oldalakon, /gyerekkoromban sokan sütöttek nagyon jó házi kenyeret,50-es 60-as évek/ valamint ha tudtok arról irni, hogy milyen adalékokat használnak ma a kenyérsütésnél.Arra gondolok, amikkel például a kenyerek terjedelmét növelik és szerintem a kenyér morzsálodását okozzák.