Hirdetés

Hirdetés

Utolsó kommentek

  • Franci1969: üdv, rendszeresen sütök kenyeret, de a burgonyáshoz bl80-at. átlagos boltokban, szupermarketekben... (2012.02.28. 08:22) Burgonyás Cipó
  • llaci56: @milakfeco: Na igen... Igazad van. (2011.10.20. 14:34) Fehér kenyér vs barna kenyér
  • Biopék: @gaveronika: Nehezen tudok erre válaszolni, mivel én még géppel nem sütöttem. Ha rászánod az időt,... (2011.04.23. 19:52) A siker titka: a sikér
  • gaveronika: Kedves biopék! Mitől van az, hogy a gépben sütött kenyerem nagyon morzsálódik? gaveronika (2011.03.10. 14:15) A siker titka: a sikér
  • cirokamiroka: Kedves biópék, két kéredésem lenne: 1. nem kevés a fent leírt kelesztés ideje? 2. Leírnád a teljes... (2011.01.26. 12:36) Varázslatos biokenyér
  • Utolsó 20

Linkblog

Gépi foszlós kalács

2007.10.06. 07:22 kenyersutesotthon

Gépi foszlóskalács
Kategória:Kenyerek, péksütemények
Hozzávalók:40 dkg finomliszt
10 dkg rétesliszt
5 dkg vaj 270 ml tej
csipet só
min. 10 dkg cukor(lehet édesebbre)
12gramm FRISS élesztő
ízesítésnek:2ek kakaó,vagy darált dió,vagy 2 cs vaníliás cukor,vagy kemény darabolt csoki
Elkészítés:a hozzávalókat betöltöd a gépbe,normál programon kisütöd
Elkészítési idő:200 perc

1 komment

Címkék: kalács foszlós kalács kalácssütés gépi kalácssütés

A bejegyzés trackback címe:

https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr35187859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siklitimi 2009.07.24. 18:38:34

Ma délután megsütöttem a kalácsot. Az illata jóval megelőzte az ízét:-) , már sütés közben belengte az egész lakást. Az íze is nagyon finom, kedvens receptek közé tettem, köszönöm!