Hirdetés

Hirdetés

Utolsó kommentek

  • Franci1969: üdv, rendszeresen sütök kenyeret, de a burgonyáshoz bl80-at. átlagos boltokban, szupermarketekben... (2012.02.28. 08:22) Burgonyás Cipó
  • llaci56: @milakfeco: Na igen... Igazad van. (2011.10.20. 14:34) Fehér kenyér vs barna kenyér
  • Biopék: @gaveronika: Nehezen tudok erre válaszolni, mivel én még géppel nem sütöttem. Ha rászánod az időt,... (2011.04.23. 19:52) A siker titka: a sikér
  • gaveronika: Kedves biopék! Mitől van az, hogy a gépben sütött kenyerem nagyon morzsálódik? gaveronika (2011.03.10. 14:15) A siker titka: a sikér
  • cirokamiroka: Kedves biópék, két kéredésem lenne: 1. nem kevés a fent leírt kelesztés ideje? 2. Leírnád a teljes... (2011.01.26. 12:36) Varázslatos biokenyér
  • Utolsó 20

Linkblog

Füstölt-sajtos kenyér

2007.09.30. 11:46 kenyersutesotthon

Hozzávalók:
30dkg rétesliszt, 20dkg finomliszt, 2.5dkg élesztő, 1tk só, 1ek cukor, 8dkg reszelt füstölt sajt, 3dl tej

A hozzávalókat dagasztógépbe helyezzük, majd alaposan megdagasztjuk. Letakarva lassan megkelesztjk, majd finoman átgyúrjuk és kenyérformát csinálunk belőle. Sütőzacskóba csúsztatjuk és 180-ra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt ropogsra sütjük.

Ha kenyérsütőben kelesztesz, em kell kivenned a tésztát, evidens, hogy abban süsd meg. De vannak olyan gépek, amik csak kelesztenek, így a kenyér a sütőben sül meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazikenyer.blog.hu/api/trackback/id/tr62181240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása